26 februari 2012

Väntans tider

Här går vi och väntar och väntar...och väntar. Och Svea visar inga tecken på att det är dags för valpning. Tempen ligger stadig och allt är lugna gatan. Valparna däremot är allt annat än lugna då de verkar ha ett rejält party där inne. Det är hålligång från morgon till kväll och när helst man tittar eller känner så sticker det ut en eller annan kroppsdel och när Svea ligger stilla, utsträckt i soffan så böljar magen som ett hav i storm.

I dag messade veterinären och frågade hur det gick och var förvånad att inget hänt ännu med tanke på hur mogen Svea var på röntgenbesöket i onsdags. Men egentligen är det inget mer konstigt än att den första och andra parningen helt enkelt inte blidde något. De värmde tydligen bara upp lite. Så det kan lika gärna bli måndag, tisdag eller till och med onsdag.

Men natten är ju lång och ännu kan mycket hända. Brasan är tänd och här är så himla varmt och mysigt. Jag tittar på alla "före-oscarsalan-program" och tänker inte sova förrän framåt morgontimmarna. Så börjar det pluppa ut valpar så är det en bra natt för det helt klart.



Svea på kontoret i somras

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar