17 februari 2012

Fredagsmage

Sveas inlägg kommer lite senare i dag. Jag måste först bara visa den här tjockisbilden på den ömma modern som ligger och vältrar sig i soffan.



Sedan i går har magen, som tidigare var tjock mer på bredden, sjunkit ner och gungar lite tjusigt när hon går. Till hennes egna stora förtret helt klart. Det pustas och stånkas och ser allmänt eländigt ut när hon inte kan ligga som hon vill. Valparna är dessutom ordenligt aktiva och det måste såklart kännas underligt när kanske fyra-fem varelser sprattlar runt därinne. En väninna till mig som var gravid berättade med rysningar i rösten att det kändes "som en stor gädda som slog inne i magen". Det är alltså inte bara myspys när bebisar lever rövare i magen.

I dag lyckades jag knäppa en liten filmsnutt. Håll koll precis de sista sekunderna där man ser två små sparkar från en av de pigga krumelurerna på insidan.



Nu har dessutom mjölken runnit till och som hon ser ut just nu där hon vankar runt så känns det otroligt att det dröjer minst en vecka innan nedsläpp. Men före den 24:e vill vi inte se några bebblor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar