9 mars 2012

Växer så det knakar

Nu duggar inte blogginläggen så tätt längre och det är för att det inte händer så mycket i valplådan mer än att de äter, sover och växer. De klunkar i sig som riktiga matvrak och Svea får massor med smaskiga saker för att hon ska få stöttning i mejeriet. Keso och A-fil hör till hennes favoriter.

I dag är trion åtta dagar och nu väntar vi på att få se små ögon snart. Från 12 dagar och framåt brukar de öppna ögonen och sedan kommer det att vara full rulle med utvecklingen. Vips så börjar de knata runt och vifta på sina små svansar och brottas med syskonen och då lär det finnas mycket att blogga om och ta bilder på. I helgen är det dags att fundera över valplåde-bygget för om en vecka eller så är det dags för dem att flytta till större lägenhet.

I går tog jag en liten videosnutt när det var dags för middag och höjer ni ljudet så tror jag att det går att höra lite gulligt mjölk-smackande.




Tik nummer fyra har fått sitt namn och heter nu Penny. Som ni kanske minns så hette min första russell Penny och det kändes fint att låta en ny liten tjej få det namnet nu. Eftersom även vårt kennelnamn är efter Penny den 1:a så kommer den lilla valpens fulla namn att bli Penny Lane's Penny :-)



Min fina Penny med vinterpäls på en pollare vid Kungsbron


Avslutar med en bild på alla tre syskonen som ligger och sover sött.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar