12 mars 2012

Fina små ögon

I går morse hade Smulan öppnat ögonen och framåt lunch hade Penny kommit i kapp. Morrgans ögon var då fortfarande helt stängda men i förmiddags började det glänta lite i ögonvrårna men sedan har inget mer hänt. Gissar att han har öppnat sina ögon helt i morgon. Det gick i alla fall i omvänd ordning storleksmässigt, minst först och störst sist.



Smulan som var först

Det är en härlig känsla att kunna se deras små ögon och det märks att de är lugnare när man tar upp dem nu när de kan se lite omkring sig. De har ju inte full syn ännu men helt klart kan de orientera sig på ett annat sätt. De jobbar inte lika mycket med nosen och de tar ordentliga målmedvetna tag med benen när de vill åt ett speciellt håll i korgen. Det dröjer inte länge nu innan de kliver omkring, benen blir starkare för varje dag.

Lilla Smulan är lite extra söt när man tar upp henne nu. Hon kravlar upp mot hakan och när hon når kinden så stannar hon där och börjar slicka med sin lilla mini-tunga och så kuttrar hon som en liten duva. Hon verkar hur nöjd som helst och efter en liten stund somnar hon gott. En riktig kelgris verkar det som. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar