26 april 2012

Rymlingar

I dag har vi tagit nya bilder på valparna och lagt ut en annons på Blocket , så välkommen till vår blogg alla ni som hittar hit via annonsen. Det tog sin lilla tid innan vi fick till bilder där alla valparna satt still, inte gjorde konstiga miner eller vände och vred på huvudet för att kolla in vad de andra gjorde. Det var mycket ålande och krånglande men till slut så visade de upp sig från sin tjusigaste sida.

I dag fyller valparna 8 veckor och många uppfödare låter sina valpar lämna tiken redan nu men vi vill gärna behålla dem lite till. De tar sig fortfarande ett par mjölkslurkar från mamma varje dag och kan gott få växa till sig en vecka eller två till.

Det börjar bli svårare och svårare att hinna med jobbet för min del som arbetar hemifrån eftersom trion helst vill vara utanför valplådan så mycket som möjligt när de är vakna och då gäller det att hålla allmän koll på sladdar, rädda en och en annan gardin, torka kiss, leka med dem och kela. Det är dock en kär uppgift för det är en ljuvlig tid just nu och de är verkligen trevliga valpar alla tre.

Härom morgonen så möttes maken av självaste Penny som vandrade runt på egen hand på nedervåningen efter en lyckad rymning ur valplådan. Lite senare på dagen knäckte även Smulan koden och sedan var det slut på friden. Morrgan däremot var nog lite för tung i gumpen för att lyckas kravla sig över kanten, den lilla gullebullen. Så det fick bli en uppgradering av valplådan med några brädor i överkant och nu kommer ingen över. Jag försökte filma en rymning men så fort kameran kom fram så satt de som små ljus, oskyldiga som änglar och hade såklart inte en syndig tanke i sitt lilla söta huvud. Så här såg det ut:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar