1 maj 2012

Ljuvlig helg

Under hela helgen har vi haft fantastiskt väder! Det var så varmt mitt på dagen i dag så jag funderade över att faktiskt sätta mig i skuggan ett tag, och då är det minsann sommarvärme. Vi har hunnit med mycket trädgårdsfix, grill och fika. Valparna har varit ute nästan hela dagarna i sin hage och lekt och haft det skönt. I dag fick de ett ben och tre tomma toarullar att roa sig med och Smulan la genast beslag på benet och gick runt runt med det i munnen för att försöka komma undan och få ha det för sig själv.





Men husse fixade steken med den stora grensaxen och vips så fick de en bit var *gnag-gnag*.






Men det viktigaste med helgen är ju att Morrgan och Penny har fått nya mattar och hussar! På lördag åker Morrgan och om några veckor flyttar Penny. Vi är så glada, så glada eftersom det är personer vi redan känner och att H med pojkvän ska ha Morrgan och hennes mamma E/pappa H ska ha Penny. Så valparna får följas åt och vi kommer att kunna se dem växa upp. Underbart!

Vi har redan hunnit fika två gånger under helgen med Morrgans och Pennys nya familjer och det var ingen tvekan om att valparna fann sig väl till rätta i sina nya hemma-famnar.






Och i dag kom dessutom Morrgans matte förbi med hans nya tjusiga bur så att vi kan vänja honom vid den i god tid tillsammans med det sötaste lilla mini-halsband man kan tänka sig. Det blir en ganska lång bilresa för lilla Morrgan som ska bli Linköpings-bo och då är det inte så dumt att vara trygg i sin bur redan från början. Penny förblir Karlskrona-däka så hon behöver inte åka så långt när det väl är dags att lämna boet. 

Lilla Smulan får stanna kvar så länge och det gör oss ingenting. Hon är så himla snäll och rar (och blixtersmart för att vara så liten) så hon kommer inte att göra något större väsen i flocken. Och vem vet, rätt som det är så hittar vi säkert en ny familj till henne också.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar